Berkenlaan 381
7204 EN Zutphen
06 517 30 119
info@izare.nl
KvK 63693275
Vanwaar de naam Izare 
 
Iza is een in 2001 geboren zwart meisje dat bij haar opa en oma in Port Elizabeth, Zuid-Afrika, woont. Toen mijn vrouw Janneke en ik haar in augustus 2003 ontmoetten, was haar moeder een paar maanden eerder overleden. De grootouders vertelden dat hun dochter was overleden aan kanker.


Iza Iza, 2003


Iza spreekt alleen Xhosa, één van de talen van de zwarte mensen in Zuid-Afrika. Binnen een kwartiertje hadden we echter manieren gevonden om met elkaar te communiceren. Een heel bijzonder meisje!


Iza
Iza in het huis van haar grootouders Port Elizabeth, Zuid afrika.
Augustus 2003Iza staat voor: innovatie, zorg, advies.
Maar ook voor: idealistisch, zakelijk, apart.
Iza staat voor alles wat nodig is om het er iets beter op te laten worden voor degenen die dat kunnen gebruiken in een wereld waarin bij tijd en wijle ziekte, ongemak, ontbering of uitsluiting regeren.


De eerste twee letters van Rebergen zijn vastgeketend aan Iza. De bedrijfsnaam was geboren: Izare.

izare, management, interim, onderhandelen, dicussie, proces, regie, innovatie, strategie, analyse, herori�ntatie, Wat Izare B.V. doet interim management en projectmanagement in zorg en welzijn op het grensvlak met commercie Gert Rebergen, sociaal ondernemen, maatschappelijk ondernemen, sociaal maatschappelijk ondernemen, impactmeting, sociale impact, sroi, social return on investment, welzijn en commercie, care en commercie, zorgondernemer, ondernemen in de zorg, dagbesteding en werk, commercie en zorg inclusie en dagbesteding, bedrijfsmatig werken en zorg, bedrijfsmatig werken en welzijn, advies zorgondernemer, welzijnsonderneming, publiek private samenwerking, private dagbesteding, sociale firma, sociale onderneming, ambachtelijk bedrijf, ambachtelijke onderneming, ambachtelijk bedrijf, welzijn, ambachtelijk bedrijf, zorg, buurtsuper, franchising en zorg, franchising en welzijn, kleinschalige zorg en franchising, franchise en zorg, cli�ntparticipatie en zorg, cli�ntparticipatie en welzijn, conceptontwikkeling zorg, conceptontwikkeling welzijn